NUORISOTYÖ – Tampereen Vapaakirkkoseurakunta
NUORISOTYÖ – Tampereen Vapaakirkkoseurakunta

Nuortenilta (pe 20.3-13.5)

Tulethan viettämään meidän kanssa tänään mahtavaa Laiffi Zoom -iltaa🤩 Ilta alkaa kello 18 ja mukaan pääsee biossa olevasta linkistä tai laiffi.fi nettisivuilta yhteys net kohdasta🥰 Toivottavasti pääset tulemaan mukaan, viettämään rentoa iltaa💛olet rakastettu💛

 

Hei Laiffinuoret!

Niin kuin suurin osa varmasti on jo kuullut, on Suomessa liikkuva korona-virus aiheuttanut suuria muutoksia seurakuntien toimintaan. Tämä vallitseva muuttunut tilanne on vaikuttanut myös Tampereen vapaakirkkoseurakunnan nuorisotoimintaan, ja tästä syystä Laiffi-illat ovat siirtyneet tauolle vähintään 13.5. asti. Tarkastelemme tämän ajankohdan jälkeen tilannetta uudelleen. Tiedotamme tulevista Laiffi Zoom -illoista Laiffin sosiaalisen media kanavissa (Instagram, WhatsApp, Laiffi.fi).

T: Johtava lapsi- ja nuorisotyöntekijä Markus Tuomola