NUORISOTYÖ – Tampereen Vapaakirkkoseurakunta
NUORISOTYÖ – Tampereen Vapaakirkkoseurakunta

Nuorten Laiffi-ilta 23.10

Tänään on luvassa taas huikee ilta, johon juuri SUT on kutsuttu🥰 Olemme päättäneet Covid-19 tilanteen vuoksi tehdä muutaman muutoksen illan tapahtumiin, mutta tämä ei tarkoita, ettei illasta voisi tulla silti yhtä magee🤪Illan aikana maskeja tulisi pitää päällä itsesi sekä muiden turvallisuuden vuoksi☺️ Voit ottaa mukaasi oman maskin, mutta Holvissa on myös tarjolla tarvittaessa maskeja! Käsien pesu ja käsidesin käyttö on myös todella tärkeitä, jotta voimme jatkaa iltoja😍 Tule mukaan hengailemaan, ylistämään ja viettämään henkilökohtaista aikaa Jumalan kanssa🤩 Toivottavasti nähdään siellä❤️ Sinä suojelet niitä, jotka turvautuvat sinuun täysin. Sinä annat heille pysyvän rauhan, koska he luottavat sinuun. Jes 26:3