TAMPEREEN VAPAAKIRKKOSEURAKUNNAN NUORISOTYÖ
TAMPEREEN VAPAAKIRKKOSEURAKUNNAN NUORISOTYÖ

Junnulaiffi kokoontuu toukokuussa kirkolla

Keskiviikkona 5.5.2021 klo 18-19.30 tavataan pitkästä aikaa kasvokkain kirkolla.  Juhlimme sulun aikana väliin jääneitä juhlia, kuten joulua, pääsiäistä ja vappua eli ohjelmassa on varsinainen juhlapotpuri!

Mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Rajoitukset sallivat kokoontumisen 10 hengen ryhmissä, joten jakaannumme tarvittaessa kahteen erilliseen porukkaan, joilla on koko illan ajan omat ohjaajat, tilat ja erilliset sisäänkäynnit.

Noudatamme voimassa olevia suosituksia. Tulethan vain terveenä ja ilmoitat, jos et pystykään osallistumaan.

Ilmoittaudu viestillä/Whatsappiin ma 3.5. mennessä Annelle (040 6512451).

Tavoitteena on kokoontua toukokuun ajan kirkolla (tai ulkona), mutta tilanteet saattavat muuttua nopeastikin. Parhaiten pysyt kärryillä liittymällä Junnulaiffin Whatsapp-ryhmään. Mukaan ryhmään pääset laittamalla viestiä Annelle.