NUORISOTYÖ – Tampereen Vapaakirkkoseurakunta
NUORISOTYÖ – Tampereen Vapaakirkkoseurakunta

Laiffi Youtube -ilta 28.1

Moi Laiffiperhe♥️
Laiffi nuorisotyön johtokunta on pitkään pohtinut seuraavia askelia nuorteniltojen pitämiseen liittyen. Tavoiteenamme on järjestää nuorteniltoja, joihin jokaisella on mahdollisuus osallistua, ja joissa kykenemme takaamaan turvallisen ympäristön kaikille osallistujille. Olemme tutkineet valtion 20.1 asettamia rajoituksia, jotka koskevat nuorten toimintaa ja olemme päättäneet siirtyä Youtube-striimeihin.
Laiffi toiminta jatkuu seuraavasti:
– 28.1 Youtube-stream
– 4.2 Youtube-stream
– 11.2 Youtube-stream
Tämänhetkiset aluehallintoviraston asettamat rajoitukset loppuvat 4.2 ja mikäli tässä vaiheessa kykenemme järjestämään 11.2 nuortenillan normaaliin tapaan, ilmoitamme siitä instagramissa (laiffitampere), whatsappissa, sekä Laiffi.fi nettisivuillamme.

Tämä tarkoittaa sitä, että tämän viikon Laiffi-iltaa pääset nauttimaan omalta sohvaltasi Laiffi Nuorisotyö YouTube-kanavalta🤩 Tarkemmat ohjeet kanavalle pääsyyn löydät instagramin bion highlights osiosta “Laiffi Youtube” tai etsimällä Youtubesta ”Laiffi Nuorisotyö”🤪

Ilta alkaa perinteisesti klo 18 (striimi aukeaa jo klo 17:55) ja tällä viikolla pääsemme jatkamaan opetussarjaamme “vahva perustus”😍 Miika Soininen tulee puhumaan aiheesta “Hyvät, pahat vai pyhät?” ja raamatunpaikka johon sukelletaan on Luuk. 18:9-14🤩

Olet erittäin tervetullut mukaan♥️

Set your affection on things above, not on things on the earth. 

Colossians 3:2

Ajatelkaa sitä mikä on ylhäällä, älkää sitä mikä on maan päällä. 

Kirje kolossalaisille 3:2