TAMPEREEN VAPAAKIRKKOSEURAKUNNAN NUORISOTYÖ
TAMPEREEN VAPAAKIRKKOSEURAKUNNAN NUORISOTYÖ

Kevätkauden avajaiset

Vallitsevista olosuhteista johtuen emme järjestä tammikuussa kevätkauden avajaisia. Tilaisuus järjestetään myöhemmin, toistaiseksi määrittämättömänä ajankohtana, jos Jumala suo. Infoa jatkosta tulee Laiffin tiedotuskanaviin, kun päätöksiä tehdään. Hyvää vuodenvaihdetta, nähdään keväällä!

Mikä on Laiffin Kevätkauden avajaiset? Se on Laiffi nuorten oma juhlatilaisuus, jossa kokoonnumme aloittamaan uuden vuoden yhdessä hieman tavallista juhlallisemmissa merkeissä. Ohjelmassa on muun muassa puheita, visailua, todella hyvää ruokaa ja musiikkivieras! Parhaista puvuista annetaan palkinnot, joten kannattaa kaivaa juhlavaatteet kaapista. Avajaisten tarkoitus on tutustua toisiimme ja avata yhdessä kevätkausi!

Kevätkauden avajaiset järjestetään 16.1.2021 klo 18-23, Tampereen Vapaakirkkoseurakunnan Hilden-salissa. Tapahtuman kohdeikäryhmä on Laiffi-nuortenilloissa käyvät, eli 13-20 -vuotiaat.

Tänä vuonna joudumme ottamaan tapahtuman järjestämisessä huomioon koronaviruspandemian ja sen asettamat rajoitukset. Mikäli kokoontumisrajoituksia tulee voimaan, noudatamme niitä ja otamme sisään sen määrän, mikä rajoituksissa sallitaan. Kannattaa siis ilmoittautua nopeasti, että varmasti pääset mukaan!